Rila

ИЗГРЯВА СЛЪНЦЕТО.
НИЕ БЪЛГАРИТЕ, ВИНАГИ СМЕ
БИЛИ СЛЪНЧЕВ НАРОД. СЕГА
СМЕ ЗАБРАВИЛИ ТОВА
, НО…
СЪМВА ВЕЧЕ

МИСИЯТА БЪЛГАРСКА
ЗА БОГА.

“ С ПЕРАТА СИ ЩЕ ТЕ ПОКРИВА И ПОД КРИЛАТА МУ
ЩЕ ИМАШ ПРИБЕЖИЩЕ: НЕГОВАТА ИСТИНА Е ЩИТ
И ВСЕОРЪЖИЕ.” [ П91;4]

ОТ ДЪЛБОКА ДРЕВНОСТ, НИЕ
БЪЛГАРИТЕ СМЕ БИЛИ
СВЪРЗАНИ С БОГА И ТОГАВА
СИЛНИ СМЕ БИЛИ.
Български   РускиЙ   English   French   Deutch
НАЧАЛО
СЛОВОТО БОЖИЕ
ИСТИНАТА
БЪЛГАРИТЕ
МИСИЯТА
СЪОБЩЕНИЯ
МНЕНИЯ
ИСТОРИЯ
СТЪПКИ КЪМ БОГА
ПАНЕВРИТМИЯ
НАРЯДИ на УЧИТЕЛЯ
МУЗИКА
СНИМКИ
ПОЕЗИЯ
ОРГ. ДЕЙНОСТ
АДМИНИСТРАЦИЯ

С Ъ О Б Щ Е Н И Я


Страничка за вас със съобщения за мероприятията, които са
“ Стъпки по пътя към БОГА.”


Съобщение от дата: 2013-10-15 11:58:09
Благодаря за забележката на [мимхен ], 2013-05-03 17:10:53. Разбира се, че сте прав/а.
Вече пишем точно беседите, класът и годината, но сега работим върху твърде дълъг материал и затова не го публикуваме.Там ще се види, че спазваме вече изискването за цитиранията. Още веднъж благодарим на [мимхен].

Съобщение от дата: 2013-07-01 10:26:50
НА 12 ЮЛИ КАНИМ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ НА ВРЪХ МУСАЛА. На този ден над върха Бог изпраща своите благословения към българите, затова че са приели Неговия пратеник Учителят Биенса Дуно (Петър Дънов) в земята българска, за да свали Божието Слово в над 7770 беседи!Този ден е празничен за нас. На всички: Добре дошли.
Съобщение от дата: 2012-07-20 10:29:15
На 18 юли, рождената дата на Апостола, някак неочаквано се роди желанието да си пуснем и да послушаме любимата песен на Апостола и тогава си помислихме, че това може да го прави всеки. Та това е най-хубавия начин да се отдаде заслужената почит към Апостола. Ако можеш да пееш, изпей си я, изпей я и на другите! Българи, нека го правим всяка година. Да останеш за 5 минути с Апостола – това преобразява. Пробвайте.
Така се роди идеята това да се прави за всички национални герой и празненства - идват 28 август – победата на нашите опълченци и решаване изхода на войната -1877г; 6 септември; 22 септември; 1 ноември; 19 февруари; 3 март; 22 март – празник на нашите деди – посрещали са Новата година; 2 юни… Никому не са нужни( освен на тях самите) помпозните речи на съмнителни политици. Нека се събираме в такива дни импровизирано, на работното място, в квартала, приятели. Нужни са ни 5 минути за да изпеем нещо, за да кажем нещо – това е достатъчно! Така се гради чувството за национална принадлежност!
Нека обменим мнения и да уточним какво е характерно за всеки празник. За Апостола - едва ли има нещо по-сполучливо от неговата любима песен. Когато ти е трудно изпей си тази песен и ще видиш сам резултата. Тя винаги те укрепява – нека всеки българин си я научи. Изпращайте ни вашите мнения в сайта ни, за да ги обсъдим всички заедно.
С поздрав от сдружение „ Просвещение за Школите на Бялото Братство”.

Съобщение от дата: 2012-07-20 10:18:55
ИЗГРЕВЪТ НА 12 ЮЛИ 2012г.! Слънцето изписваше с лъчите си БОЖИЯТ ДУХ! Бог изпращаше Своето благословение над цялата българска земя, а не само над върхът! И това се задържа много време! Много изгреви съм видял, но това е за пръв път! Бог ни благославя! Това означава, че вървим в правилната посока! Благодарим ти, Господи!
Съобщение от дата: 2012-07-18 11:42:48
18 юли е! Днес се е родил Апостола. Послушай си неговата любима песен - http://www.vbox7.com/play:1c60f909
Предавай и на приятели.

* * *
Page 1 of 2 || >>>

Страници: 1 2